Fursecuri Cu Amprentă De Ciocolată Cu Unt De Arahide
Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 94 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 147 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, sare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolată Unt De Arahide Thumbprint Cookie-Uri, Ciocolată Thumbprint Unt De Arahide Cookie-Uri, și Ciocolată Unt De Arahide Thumbprint Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Reglați rafturile cuptorului la pozițiile superioare-medii și inferioare-medii și preîncălziți cuptorul la 375 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. În bolul mixerului în picioare prevăzut cu atașament cu palete, amestecați untul, zahărul și sarea la viteză medie până când sunt combinate și cremoase.
Se amestecă untul de arahide până se combină, apoi oul și vanilia.
Într-un castron mic, amestecați făina cu praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Adăugați la amestecul de unt de arahide la viteză mică până când se combină.
Formați 48 de bile de aluat, fiecare volum de aproximativ 2 lingurițe. Spațiu uniform pe foile de cookie, la o distanță de 2 inci (aproximativ 24 pe tigaie). Apăsați degetul adânc în centrul fiecărei bile de aluat.
Coaceți până se rumenesc și crocant, 10 până la 12 minute, rotind tigăile la jumătatea coacerii. Se lasă să se răcească complet.
Folosind cuptor cu microunde sau într-un castron așezat peste o tigaie cu apă clocotită, topiți ciocolata cu smântână, amestecând ușor până se omogenizează.
Lăsați să se răcească până când amestecul are consistența budincii moi. Folosind două linguri mici, lingurați amestecul de ciocolată în fiecare prăjitură.
Lăsați cookie-urile să stea până când ganache este setat. Cookie-urile răcite pot fi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 5 zile. Pentru a stiva, așezați un strat de hârtie pergament între fiecare strat de fursecuri.