Fursecuri cu amprentă de ciocolată
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete vegetariene lacto ovo în repertoriul tău, fursecurile cu ciocolată tip amprentă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 24 de porții, cu 116 calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Pentru 23 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Merge bine ca desert. Dacă ai la îndemână sare, ou, ciocolată cu lapte hershey®'s kisses® și alte câteva ingrediente, o poți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Per total, această rețetă obține un scor îmbunătățibil de 0% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și fursecurile cu ciocolată și căpșuni tip amprentă , fursecurile cu ciocolată și mentă tip amprentă și fursecurile cu lămâie tip amprentă .
Instrucțiuni
Bateți untul, zahărul, gălbenușul de ou, laptele și vanilia într-un bol mediu până când compoziția devine ușoară și pufoasă. Amestecați făina, cacaoa și sarea; adăugați treptat la amestecul de unt, amestecând până la omogenizare. Dați aluatul la frigider cel puțin 1 oră sau până când compoziția devine suficient de fermă pentru a fi manipulată.
Încălziți cuptorul la 175°C. Ungeți ușor tava de copt. Formați bile de aluat cu diametrul de 2,5 cm. Bateți ușor albușul de ou cu o furculiță. Treceți fiecare bilă prin albuș; tăvăliți-o prin nuci.
Așezați pe tava de copt pregătită. Apăsați ușor cu degetul mare în centrul fiecărui fursec.
Coaceți 10-12 minute sau până se întărește. Între timp, pregătiți UMPLUTURA DE VANILIE.
Îndepărtați ambalajele de la KISSES.
Scoateți fursecurile de pe tava de copt pe un grătar de sârmă; lăsați să se răcească 5 minute. Puneți aproximativ 1/4 linguriță de umplutură în fiecare deget mare. Apăsați ușor o formă KISS în centrul fiecărui fursec. Lăsați să se răcească complet. Aproximativ 2 duzini de fursecuri.
Combinați 1/2 cană de zahăr pudră, 1 lingură de unt sau margarină înmuiată, 2 lingurițe de lapte și 1/4 linguriță de extract de vanilie într-un bol mic; bateți până la omogenizare.