Fursecuri cu alune și migdale
Alune și migdale cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 60 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 90 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr, albușuri de ou, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 40%. Rețete similare includ Fursecuri cu alune și migdale, Sandvișuri cu înghețată de alune fără lapte, cu prăjituri de alune fără cereale, și Alune și migdale Dacquoise.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (160 grade C). Ungeți foile de cookie-uri.
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou până se spumează.
Adăugați zahărul și bateți până când amestecul este gros și alb. Se amestecă migdalele tocate și alunele tocate.
Se toarnă amestecul în cratiță la foc mic, amestecând cu o lingură de lemn până se îngroașă și bej, aproximativ 10 minute. Aruncați aluatul cu lingurițe pe foi de prăjituri la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți aproximativ 20 de minute, până când cookie-urile sunt uscate la atingere.
Lăsați să se răcească pe grătar.