Fursecuri Crocante Cu Pecan
Cookie-urile crocante de Pecan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 42. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 47 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de scorțișoară, sare, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mușcături Crocante De Plăcintă Cu Pecan, Crunchy Pecan Picături, și Mușcături Crocante De Plăcintă Cu Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Se toacă grosier 1 cană de nuci pecan și se lasă deoparte. Pulsați restul de 1/2 cană de nuci pecan într-un robot de bucătărie cu zahăr, amidon de cartofi, sare și scorțișoară până la măcinat fin (aveți grijă să nu pulsați la o pastă), apoi amestecați în albușuri de ou. Se amestecă restul de nuci pecan tocate.
Aruncați 1/2 linguri de aluat la 2 centimetri distanță pe foaia de copt și coaceți până când prăjiturile sunt ușor rumenite și ușor umflate, 15 până la 17 minute. Glisați pergamentul pe un raft și răciți cookie-urile complet (cookie-urile vor fi clare pe măsură ce se răcesc), apoi scoateți-le din hârtie.
Coaceți și răciți încă 2 foi de fursecuri căptușite cu pergament în același mod.
Cookie-urile pot fi făcute cu 1 săptămână înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.