Fursecuri Chinezești Cu Migdale
Reteta Cookie-uri de migdale chinezești ar putea satisface pofta ta chineză în jurul valorii de 2 ore și 35 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 91 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Această rețetă de la Simply Recipes are 516 de fani. Dacă aveți la îndemână migdale, unt, linguri de zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fursecuri Chinezești Cu Migdale, Fursecuri Chinezești Cu Migdale, și Fursecuri Chinezești Cu Migdale.
Instrucțiuni
Bateți făina de migdale, sarea, untul:
Așezați făina de migdale, sarea și untul într-un mixer electric cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie timp de trei minute. Amestecul va deveni grosier și cu aspect gros.
Adăugați unul dintre ouă, rezervându-l pe celălalt pentru mai târziu și extractul de migdale.
Se amestecă la viteză mică până se încorporează.
Cernem împreună făina, zahărul și bicarbonatul de sodiu, apoi adăugăm la amestecul de unt la viteză mică.
Se amestecă până se combină.
Răciți aluatul: luați aluatul și aplatizați-l într-un disc și înfășurați-l în folie de plastic.
Puneți-l la frigider timp de două ore pentru a se răci.
Prep cuptor, foaie de copt, ou: Preincalziti cuptorul la 325 F. F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați celălalt ou într-un castron și bateți-l.
Aplatizați bilele de aluat pe foaia de prăjituri: luați bucăți de aluat și rotiți-le în bile de aproximativ trei sferturi de centimetru lățime.
Așezați-le pe foaie la aproximativ un centimetru distanță și apoi apăsați-le ușor în jos cu palma pentru a face o formă de monedă.
Așezați o migdale tăiate pe fiecare prăjitură și apăsați-o ușor în loc, apoi vopsiți suprafața prăjiturii cu o parte din oul bătut folosind o perie de patiserie sau degetul (acest lucru va da cookie-ului un aspect lăcuit odată ce se coace).
Se coace la 325 km F timp de 13-15 minute sau până când marginile încep să se bronzeze. Se răcește pe foaie pe un suport de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.