Fursec cu zahăr moale
Rețeta de Fursecuri Moi cu Zahăr poate fi preparată în aproximativ 20 de minute . Acest desert are 196 de calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 39 de persoane. Pentru 29 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, bicarbonat de sodiu, lapte bătut și alte câteva ingrediente pentru a-l prepara astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Broaște cu fursecuri cu zahăr brun și condimente , Fursecuri cu zahăr brun cu blat de caramel acoperite cu ciocolată și Trufe cu fursecuri cu zahăr și lămâie .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, amestecați grăsimea și zahărul până când compoziția devine pufoasă și ușoară.
Adăugați ouăle, unul câte unul, batând bine după fiecare adăugare. Încorporați vanilia în amestec.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați-le în amestecul de cremă alternativ cu laptele bătut, amestecând bine după fiecare adăugare. Acoperiți și dați la frigider timp de cel puțin 2 ore (aluatul va fi foarte moale).
Puneți compoziția cu linguri la o distanță de 5 cm pe tăvi de copt neunse.
Puneți câte o stafidă în centrul fiecărui biscuit.
Coaceți la 190°C timp de 8-10 minute sau până se rumenește ușor.
Scoateți pe grătare de sârmă pentru a se răci.