Furnal-Curcan Prăjit

Furnal-Curcan Prăjit
Turcia prăjită la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 239 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 23. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, sare gemă, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 47%. Rețete similare includ Cherry Blast, Explozie din trecut, și Berry Blast Smoothies.

Instrucțiuni

1
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul din curcan. Clătiți curcanul sub apă rece și uscați-l. Tăiați excesul de grăsime din curcan. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând o mână, cu palma în jos. Împingeți ușor mâna sub piele și împotriva cărnii pentru a slăbi pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
CarneCarne
2
Combinați 1 lingură de sare și următoarele 6 Ingrediente (1 lingură de sare prin piper) într-un castron; se amestecă bine. Frecați amestecul de plante pe piept și betisoare sub piele. Legați capetele picioarelor împreună cu cablul. Ridicați vârfurile aripilor în sus și în spate și trageți sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Răspândiți sare de rocă în fundul unei tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe sare de rocă. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atinge osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
Toată TurciaToată Turcia
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Coaceți la 500 timp de 1 1/2 ore sau până când termometrul ajunge la 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Acoperiți curcanul liber cu folie de aluminiu; lăsați să stea 15 minute. Aruncați pielea înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții23
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista