Fundul într-o pungă
Butt într-o pungă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 209 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de piper, umăr de porc, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Fund De Porc Freca Uscat, Fund De Porc Afumat, și Quito ' s gratar fundul freca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă piperul și sarea împreună și se freacă pe toate suprafețele cărnii de porc. Lăsați deoparte în timp ce construiți focul.
Umpleți coșul de cărbune cu brichete, așezați coșul de fum pe grătarul inferior al grătarului și aprindeți sau pregătiți un foc în fumător. Ungeți grătarul.
Când cărbunii sunt gata, aruncați-i în fundul grătarului și întindeți-i uniform pe jumătate. Împrăștiați așchii de lemn pe cărbunii fierbinți.
Așezați fundul pe partea indirectă a grătarului vizavi de cărbuni. Creșteți temperatura la 350 de metri pătrați prin deschiderea orificiilor inferioare de pe grătar. Când fumul începe să crească, închideți capacul.
Așezați un termometru pentru bomboane în orificiul de aerisire al capacului. Fumați timp de 30 până la 45 de minute pentru a începe scoarța.
Reduceți temperatura închizând orificiile de ventilație până când ajungeți la 225 de metri cubi F la 250 de metri cubi F. fumați carnea de porc timp de 4 ore.
Așezați fundul într-o pungă de hârtie maro suficient de mare pentru a-l ține, pliați capetele pentru a-l închide și readuceți-l în același loc în fumător, vizavi de foc.
Adăugați mai multe brichete dacă este necesar și închideți capacul. Continuați să fumați încă 2 până la 4 ore sau până la licitație. Verificați sensibilitatea trăgând o bucată de carne și gustând-o. Semnul unui umăr făcut la perfecțiune este atunci când puteți îndepărta osul lamei trăgându-l cu mâna.
Când umărul este gata, puneți-l deoparte într-o tigaie pentru a se odihni 30 de minute, apoi mutați-l pe o tăietură.
Serviți-l tras în stil sudic (porțiuni stringente rupte de mână), felii groase în stil Kansas City sau tocate în iad. Unii grătari le place să se amestece într-un sos de grătar puțin picant, în timp ce toacă și combină carnea pe un platou, mai ales dacă carnea de porc este încă puțin grasă.
Retipărit cu permisiunea de la 25 Essentials: tehnici pentru fumat de Ardie A. Davis, (C) 2009, Harvard Common Press