Fund de anghinare fiert în ulei de măsline cu usturoi și mentă
Fundurile de anghinare fierte în ulei de măsline cu usturoi și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 248 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,52 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână lămâie, apă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Funduri De Anghinare Umplute, Anghinare Fund Au Gratin, și Funduri De Anghinare Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Păstrați tulpina atașată și, la capătul opus, tăiați centimetrul superior de 1 anghinare cu un cuțit zimțat. Îndoiți frunzele exterioare până când se desprind aproape de bază, apoi aruncați mai multe straturi de frunze în același mod până ajungeți la frunze galbene pal cu vârfuri verzi PAL.
Tăiați frunzele rămase la același nivel cu partea superioară a fundului de anghinare folosind un cuțit ascuțit, apoi scoateți frunzele violete și scoateți sufocarea fuzzy cu tăietorul cu bile de pepene galben. Tăiați părțile fibroase de culoare verde închis de la baza și părțile laterale ale anghinarei cu un cuțit ascuțit, apoi frecați suprafețele tăiate cu o jumătate de lămâie.
Tăiați 1/4 inch de la capătul tijei pentru a expune miezul interior. Tăiați părțile laterale ale tijei (încă atașate) până la miezul interior palid. Frecați suprafețele tăiate cu aceeași jumătate de lămâie.
Tăiați anghinarea rămasă în același mod.
Puneți apă și ulei într-o oală grea de 4 litri.
Se toacă și se toacă usturoiul cu 1 linguriță de sare kosher, apoi se amestecă în mentă. Frecați o șesime de pastă de usturoi în cavitatea fiecărei anghinare, apoi stați anghinare cu susul în jos în lichid în oală.
Presărați restul de linguriță de sare peste anghinare, apoi fierbeți, acoperit, la foc mic, până se înmoaie, 20 până la 30 de minute.
Transferați anghinarea într-un vas de servit și fierbeți lichidul de gătit, șoptind, până se emulsionează și se reduce la aproximativ 1/3 cană.
Se toarnă sosul peste anghinare și se servește cald sau la temperatura camerei.