Fulgi de ovăz stafide cookie VIII

Fulgi de ovăz stafide cookie VIII
Oatmeal Raisin Cookies VIII ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 45 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecetes necesită ovăz laminat, extract de vanillan, bicarbonat de sodiu și margarină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un destul de rău scor spoonacular de 31%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fursecuri Cu Stafide Cu Fulgi De Ovăz, Cele Mai Bune Fursecuri Cu Stafide Cu Fulgi De Ovăz Vreodată!, și Fursecuri Cu Stafide Cu Fulgi De Ovăz.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună margarina, fructoza și albușurile de ou până se omogenizează. Se amestecă sosul de mere, concentratul de suc de mere și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De MereConcentrat De Suc De Mere
Sos De MereSos De Mere
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MargarinăMargarină
FructozăFructoză
VanilieVanilie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și, dacă doriți, sarea; se amestecă în amestecul de mere. La final, amestecați ovăzul și stafidele tocate. Aruncați cu linguri rotunjite pe foile de prăjituri pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Sos De MereSos De Mere
ScorțișoarăScorțișoară
StafideStafide
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți timp de 15 până la 17 minute în cuptorul preîncălzit, până când fursecurile sunt ferme la atingere și se rumenesc ușor. Se răcește 1 minut pe foile de cookie-uri înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet. Când se răcește, depozitați într-un recipient etanș. Îmi place să o țin pe a mea în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru Oatmeal Raisin Cookie. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista