Fulgi de ovăz peste noapte cu migdale și afine uscate
Ovăzul de ovăz peste noapte cu migdale și afine uscate ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 258 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,04 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale prăjite, afine, ovăz tăiat din oțel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Fulgi De Ovăz Peste Noapte Cu Migdale Și Afine Uscate, Fulgi De Ovăz Peste Noapte Cu Migdale Și Afine Uscate, și Bulgur Pilaf cu migdale și afine uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, fierbeți ovăzul în apă timp de 1 minut. Acoperiți și lăsați să stea peste noapte la temperatura camerei.
A doua zi, descoperiți ovăzul și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând frecvent, până când fulgii de ovăz sunt fierți și cremoși, dar încă puțin mestecați, aproximativ 10 minute. Puneți fulgii de ovăz în boluri. Se acoperă cu migdalele tocate și merisoarele uscate și se îndulcește după gust cu zahăr brun sau sirop de arțar pur.