Fulgi De Ovăz Nucă De Cocos Zmeură Baruri
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Batoanele de zmeură cu nucă de cocos cu fulgi de ovăz ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 182 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ovăz de modă veche, nucă de cocos, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Fulgi De Ovăz Nucă De Cocos Zmeură Baruri, Bare De Fulgi De Ovăz Cu Zmeură-Nucă De Cocos, și Batoane De Zmeură Cu Fulgi De Ovăz Și Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Întindeți 3/4 cană de nucă de cocos uniform pe o foaie de copt și prăjiți în mijlocul cuptorului, amestecând o dată, până devin aurii, aproximativ 8 minute, apoi răciți.
Amestecați făina, zaharurile și sarea într-un robot de bucătărie, apoi adăugați unt și amestecați până când începe să se formeze un aluat.
Se transferă într-un castron și se frământă în ovăz și nucă de cocos prăjită până se combină bine.
Rezervați 3/4 cană de aluat, apoi apăsați restul uniform în fundul unei tigaie metalică de 13 x 9 inci cu unt și întindeți gemul peste el. Zdrobiți aluatul rezervat uniform peste gem, apoi presărați cu restul de 3/4 cană de nucă de cocos (neprăjită).
Coaceți în mijlocul cuptorului până devine auriu, 20 până la 25 de minute, apoi răciți complet în tigaie pe un suport. Slăbiți din părțile laterale ale tigaiei cu un cuțit ascuțit, apoi ridicați în 1 bucată și transferați pe o tăietură.
* Barele pot fi făcute cu 3 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.