Fulgi De Ovăz Nucă De Cocos Zmeură Baruri

Fulgi De Ovăz Nucă De Cocos Zmeură Baruri
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Batoanele de zmeură cu nucă de cocos cu fulgi de ovăz ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 182 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ovăz de modă veche, nucă de cocos, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Fulgi De Ovăz Nucă De Cocos Zmeură Baruri, Bare De Fulgi De Ovăz Cu Zmeură-Nucă De Cocos, și Batoane De Zmeură Cu Fulgi De Ovăz Și Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți 3/4 cană de nucă de cocos uniform pe o foaie de copt și prăjiți în mijlocul cuptorului, amestecând o dată, până devin aurii, aproximativ 8 minute, apoi răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Amestecați făina, zaharurile și sarea într-un robot de bucătărie, apoi adăugați unt și amestecați până când începe să se formeze un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Se transferă într-un castron și se frământă în ovăz și nucă de cocos prăjită până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Rezervați 3/4 cană de aluat, apoi apăsați restul uniform în fundul unei tigaie metalică de 13 x 9 inci cu unt și întindeți gemul peste el. Zdrobiți aluatul rezervat uniform peste gem, apoi presărați cu restul de 3/4 cană de nucă de cocos (neprăjită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
AluatAluat
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți în mijlocul cuptorului până devine auriu, 20 până la 25 de minute, apoi răciți complet în tigaie pe un suport. Slăbiți din părțile laterale ale tigaiei cu un cuțit ascuțit, apoi ridicați în 1 bucată și transferați pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Tăiați în 24 de bare.
1
* Barele pot fi făcute cu 3 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista