Fulgi De Ovăz-Nuci De Pin
Fulgi de ovăz-Cookie-uri de nuci de pin este un vegetarian desert. O porție conține 48 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 60. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, zahăr brun ferm, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Afine Banane Nuci Coapte Fulgi De Ovăz, și Cookie-uri fulgi de ovăz bunicii – cookie-uri fulgi de ovăz yummy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer la viteză medie, bateți untul și zahărul până se omogenizează. Bateți oul și vanilia până se amestecă bine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Într-un castron mic, amestecați făina, ovăzul, nucile de pin, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă în amestecul de unt până se amestecă bine. Acoperiți și răciți până la rece, aproximativ 1 oră sau până la 1 zi.
Cu mâinile ușor făinate, rotiți aluatul în bile de 1 inch și așezați-l la aproximativ 2 centimetri distanță pe foi de copt căptușite cu pergament sau cu unt și făinoase de 12 pe 15 inci (Vezi notele).
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până se rumenesc bine, 6 până la 10 minute.
Lăsați cookie-urile să se răcească complet pe foi, apoi îndepărtați cu o spatulă largă.
Serviți sau depozitați etanș până la 2 zile.