Fulgi De Ovăz Fragil

Fulgi De Ovăz Fragil
Această rețetă servește 12. Dacă 21 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., fulgi de ovăz fragil ar putea fi un uimitor fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 169 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 493 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sirop de porumb, nucă de cocos cu fulgi de înger și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Patru Nuci Fragile, Nuci Mixte Fragile, și Floarea-Soarelui Fragilă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. tapetați o tigaie de copt cu margini grele de 13 cm de 18 inci cu folie antiaderentă sau hârtie pergament;într-un castron mare, amestecați untul, siropul de porumb, zahărul, sarea, vanilia și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Adăugați ovăzul și nuca de cocos și amestecați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
3
Întindeți amestecul cât mai subțire pe foaia de copt.Se pune în cuptorul preîncălzit și se coace aproximativ 20 de minute sau până când marginile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă. Când este rece, cookie-ul ar trebui să fie perfect crocant. Rupe-l în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista