Fulgi de ovăz de duminică dimineața
Fulgii de ovăz de dimineață ar putea fi exact rețeta vegetariană fără gluten și lacto-ovo pe care o căutați. Această rețetă are 4 porții. O porție conține 351 de calorii , 9 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 1,45 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca mic dejun și se gătește în aproximativ 25 de minute . Mai multe persoane au preparat această rețetă, iar 431 ar spune că a fost perfectă. Este oferită de Foodnetwork. Un amestec de fulgi de ovăz care se gătesc rapid, stafide aurii, cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 86% , ceea ce este minunat. Încercați gogoșile de dimineață de dimineață , banana split de dimineață și smoothie cu ciocolată și banană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Încălziți laptele plus 2 căni de apă într-o cratiță medie până începe să fiarbă la foc mic.
Adăugați fulgii de ovăz și sarea, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți la foc mic timp de 4-5 minute, amestecând ocazional, până se îngroașă. Luați de pe foc și adăugați banana, cireșele și stafidele.
Puneți capacul pe oală și lăsați să stea timp de 2 minute.
Se servește cald cu sirop de arțar sau zahăr brun și lapte suplimentar.