Fulgi de ovăz cu scorțișoară de mere la cuptor este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 530 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. 1174 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ovăz de modă veche, ou, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Fulgi De Ovăz La Cuptor Cu Scorțișoară De Mere, Fulgi De Ovăz La Cuptor Cu Scorțișoară De Mere, și Scorțișoară Fulgi De Ovăz Măr Copt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. fundul de unt și părțile laterale ale unei tigaie de 8 x 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-un castron mare, combinați ovăzul, zahărul brun deschis, praful de copt, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun Deschis
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Măr Suplimentar Opțional
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună oul, siropul de arțar, laptele, untul, extractul de vanilie și sosul de mere până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Aromă De Arțar După Gust
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și Prăjire
4
Se toarnă lichide peste ovăz și se amestecă pentru a se combina. Se amestecă nucile și merele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Nuc
Pentru Conservare,
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5
Coaceți până se rumenesc și fulgii de ovăz s-au întărit, aproximativ 35 de minute.