Fulgi De Ovăz Carmelitas
Fulgi de ovăz Carmelitas ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 112 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină, zahăr brun, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Încercați Fulgi De Ovăz Carmelitas, Fulgi De Ovăz Carmelitas, și Fulgi De Ovăz Carmelitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie pătrată de 9x9 inch.
Combinați 1 cană de făină, bicarbonat de sodiu, ovăz, zahăr brun, sare și unt topit.
Se amestecă pentru a combina, amestecul va fi foarte crud. Apăsați jumătate din amestec în fundul tigaiei pregătite.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 10 minute.
Lăsați să se răcească ușor apoi presărați peste crustă chipsurile de ciocolată și nucile tocate.
Amestecați toppingul de înghețată cu caramel cu cele 3 linguri de făină și stropiți peste chipsurile de ciocolată. Se acoperă cu amestecul de fulgi de ovăz rămas. Va trebui să-l rupeți în bucăți mici pentru a acoperi.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 15 minute.
Lăsați barele să se răcească înainte de tăiere.