Fulgi De Ovăz Banane Mic Dejun Baruri
Fulgi de ovăz banane mic dejun Baruri ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 287 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Mergeți la magazin și ridicați banane, unt, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cacao arahide fulgi de ovăz mic dejun Baruri Cu banane, Bare De Fulgi De Ovăz Pentru Micul Dejun, și Bare De Mic Dejun Cu Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 km. F. Ungeți o tigaie pătrată de 8 inci.
Într-un castron mare, amestecați împreună ovăz, nucă de cocos, nuci, caise și sare.
Într-un castron mediu, amestecați piureul de banane, zahărul și untul topit până se combină.
Adăugați amestecul de banane în ovăz și amestecați până se încorporează uniform.
Răspândiți amestecul în vasul de copt pregătit.
Coaceți până când barele se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Se lasă să se răcească, apoi se taie în pătrate.