Fulgi De Ovăz
Fulgi de ovăz Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți pecan, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare sunt Scones De Arțar-Fulgi De Ovăz, Scones De Arțar-Fulgi De Ovăz, și Fulgi De Ovăz-Scorțișoară Scones.
Instrucțiuni
Presărați ovăz pe o foaie de copt ung.
Coaceți la 400 de minute timp de 8-10 minute sau până se rumenesc ușor și se prăjesc; se răcește. Într-un castron, combinați ovăzul, făina, 1/3 cană de zahăr, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă nucile pecan.
Bateți împreună oul și laptele de unt; se adaugă la ingredientele uscate doar până se umezesc. Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați de 10 ori.
Transferați aluatul pe o foaie de copt unsă. Pat într-un 8-in. cerc.
Tăiați în opt pene, dar nu separați.
Combinați scorțișoara și zahărul rămas; presărați peste aluat.
Coaceți la 400 de minute timp de 17-20 de minute sau până se rumenesc.