Fudgy Pecan Streusel Baruri
Fudgy Pecan Streusel baruri ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colecția hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 25. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 179 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Un amestec de zahăr, făină, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fudgy Pecan Streusel Baruri, Fudgy Cu Gust De Nucă Streusel Baruri, și Fudgy Pecan Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol, folosind un mixer electric, bateți 1 băț plus 2 linguri de unt cu zahărul și gălbenușul de ou până se omogenizează.
Adăugați făina, praful de copt și sarea și bateți la viteză mică până se umezesc uniform, aproximativ 2 minute. Folosind mâinile, frământați o dată sau de două ori pentru a aduce aluatul împreună.
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți o tigaie metalică pătrată de 9 inci. Puneți trei sferturi din aluat în tava de copt într-un strat uniform. Într-un castron, bateți pecanii în aluatul rămas. Zdrobiți pecanul streusel pe o farfurie. Refrigerați crusta și streusel timp de 10 minute.
Într-o cratiță medie, combinați ciocolata și laptele condensat și amestecați la foc mic până se topește și foarte gros, aproximativ 3 minute.
Răzuiește într-un castron. Apăsați o foaie de folie de plastic direct pe suprafață și lăsați să se răcească ușor.
Întindeți umplutura fudgy uniform pe aluatul din tigaie și presărați cu sarea grosieră. Împrăștiați pecanul streusel deasupra.
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de 40 până la 45 de minute sau până când partea de sus este aurie.
Lasă să se răcească complet.
Rulați vârful unui cuțit în jurul marginii tigaiei.
Tăiați pătratul în 18 bare și serviți.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese]()
Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese
Herrenberg Spatlese este întotdeauna cel mai strălucitor vin de la Grunhaus, deoarece solurile de ardezie roșie din podgorii fac un riesling acid mai luxuriant, ușor mai scăzut decât fratele său mai mare Abstberg. Spatlese dulce cu arome explozive și arome de mere delicioase roșii, piersici galbene, căpșuni/rubarbă și minerale sărate. Corpolent pentru un riesling, serviți cu o șuncă coaptă din Virginia, un curry picant de miel sau doar un schnitzel tradițional Jaeger.