Fudge ușor pe drumul stâncos
Ai nevoie de un desert fără gluten? Easy Rocky Road Fudge ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 70 de calorii. Această rețetă servește 100 și costă 9 cenți per porție. Mergeți la magazin și luați unt, arahide prăjite, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 9%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Easy Rocky Road Fudge, Easy Rocky Road Fudge și Rocky Road Fudge.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați fulgii de ciocolată, laptele și untul. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand chipsurile se topesc si amestecul este omogen.
Se ia de pe foc; se amestecă cu arahide și bezele.
Răspândiți într-un 13-in uns. x 9-in. tigaie. Se da la rece până se întărește.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Fudge funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Gramona La Cuvee Cava. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Gramona La Cuvee Cava]()
Gramona La Cuvee Cava
Culoare galben pai. Intensitate și definiție bună la nas cu arome de fructe cu sâmburi de piersici, loquat, măr și pere. Un strop citric de coajă de lămâie oferă prospețime. Note de unt și o notă subtilă de specie și miere. Vinul este amabil la intrare, cu corp mediu la palat, cu o greutate bună de fructe și o mousse crocantă bine integrată. Final revigorant și aciditate susținută. Acest vin poate fi savurat pe tot parcursul mesei, de la „aperitiv” până la „digestiv”. Gastronomic și versatil.Amestec: 70% Xarel.lo, 30% Macabeo