Fudge-ul lui Marian
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Marian ' s Fudge. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 209 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 25 de cenți pe porție. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, extract de vanillan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Ceaiul cu gheață al lui Marian, Salata de Mar-fenicul a lui Marian, și Caserola lui Marian Hash Browns (Super ușor!).
Instrucțiuni
Ungeți un vas de 9x9 inch.
Într-o cratiță medie la foc mediu, combinați ciocolata, untul și laptele. Aduceți la fierbere și lăsați să fiarbă 1 minut. Se amestecă zahărul și sarea până se dizolvă.
Se încălzește, amestecând constant, între 234 și 240 de grade F (112 până la 116 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă moale care se aplatizează atunci când este scoasă din apă și așezată pe o suprafață plană.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Lăsați să se răcească 10 minute.
Bate fudge cu o lingură până își pierde luciul.
Se toarnă rapid în vasul cu unt. Dați la frigider 30 de minute, până când este ferm.