Fudge Se Încrețește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Fudge Crinkles. Această rețetă face 30 de porții cu 112 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ouă, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Fudge De Ciocolată Se Încrețește, Fudge Clasic Se Încrețește, și Fudge Fără Gluten Se Încrețește.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru foile de cookie întunecate sau antiaderente). Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort uscat, uleiul, ouăle și vanilia cu lingura până se formează aluatul.
Refrigerați aluatul timp de 15 până la 30 de minute sau după cum este necesar pentru o manipulare mai ușoară. Formați aluatul în bile de 1 inch.
Rotiți bilele în zahăr pudră. Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați bile la aproximativ 2 inci distanță.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când este setat. Se răcește 1 minut; scoateți din foile de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Depozitați bine acoperit.