Fudge Puddles

Fudge Puddles
Puddles Fudge necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 48 de porții cu 141 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 581 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Fudge Puddles, Fudge Puddles, și Bălți De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Unt de unt, unt de arahide și zaharuri albe și maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
UntUnt
CremăCremă
4
Se amestecă în ou și 1/2 linguriță de vanilie. Se amestecă amestecul de făină în amestec cremă. Formați aluatul în 48 de bile, câte 1 inch fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
5
Așezați fiecare bilă într-un compartiment al unui mini cositor de brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
Mini Tava Pentru BrioșeMini Tava Pentru Brioșe
6
Pentru umplere, puneți chipsuri de ciocolată într-un cazan dublu peste apă fierbinte. Se amestecă laptele și vanilia, se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
VanilieVanilie
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
7
Coaceți timp de 14 până la 16 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor și faceți imediat puțuri în centrul fiecăruia folosind un baller de pepene galben. Se răcește în tigaie timp de 5 minute. Apoi îndepărtați cu grijă rafturile de sârmă. Folosind o ceașcă de măsurare umpleți fiecare coajă cu amestecul de ciocolată. Sus cu o jumătate de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Pepene GalbenPepene Galben
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista