Fudge Nut Fulgi De Ovăz Baruri

Fudge Nut Fulgi De Ovăz Baruri
Fudge Nut fulgi de ovăz baruri ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de migdale, ouă, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 25%. Rețete similare includ Fulgi de ovăz Fudge Revel baruri aka Fudge Jumbles, Fudge-Nut Fulgi De Ovăz Baruri, și Fulgi De Ovăz Fudge Baruri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți 1 cană de unt și zahăr brun într-un castron mare până când este neted și cremos. Se amestecă ouăle, 2 lingurițe extract de vanilie și 1/2 linguriță extract de migdale; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați ovăzul, făina, migdalele feliate, bicarbonatul de sodiu și 1 linguriță de sare într-un alt bol; amestecați în amestecul de unt până când aluatul este doar amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Întindeți 2/3 aluat într-o foaie de copt cu margini de 10x15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Încălziți chipsurile de ciocolată, laptele condensat, 2 linguri de unt și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță la foc mediu până când ciocolata se topește, aproximativ 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
CiocolataCiocolata
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 2 lingurițe extract de vanilie și 1/2 linguriță extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
7
Întindeți amestecul de ciocolată în foaia de copt peste aluatul de ovăz. Lingura rămasă 1/3 aluat de ovăz peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista