Fudge Mentă Înghețată Torte
Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 383 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, înghețată de mentă cu ciocolată, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată De Mentă, Brownie de mentă și fleac de Fudge fierbinte Oreo cu frișcă de cremă de brânză mentolată, și Cookie-Uri De Mentă Și Cremă Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Linia 3 (8 inci) Tigăi rotunde pentru tort cu folie; ungeți fundul numai din tigăi căptușite cu folie. Într-un castron mare, bateți amestecul de brownie, apă, ulei și ouă 50 de lovituri cu lingura până când particulele uscate sunt umezite.
Întindeți aluatul uniform în tigăi.
Coaceți 15 până la 20 de minute. NU EXAGERAȚI. Se răcește 15 minute. Folosiți folie pentru a ridica straturile de brownie din tigăi; așezați pe rafturi de răcire. Se răcește 30 de minute sau până se răcește complet.
Așezați straturile în congelator 1 până la 2 ore pentru o manipulare mai ușoară.
Între timp, tapetați tigăile rotunde de 2 (8 inci) cu folie. Scoateți și apăsați înghețata uniform în tigăi, nivelând blaturile. Înghețați până la fermitate.
În cratița de 1 litru, încălziți jumătate și jumătate și 30 de bomboane de ciocolată la foc mic, amestecând constant, până când bomboanele sunt topite și sosul este neted.
Îndepărtați folia din straturile de brownie și înghețată.
Așezați 1 strat de brownie pe farfuria de servire; se acoperă cu 1 strat de înghețată. Repetați cu straturile rămase de brownie și înghețată, terminând cu stratul de brownie. Lingura sos peste torte. Congelați cel puțin 2 ore.
Scoateți din congelator cu 10 minute înainte de servire.
Tăiați restul de 8 bomboane în jumătate în diagonală; aranjați bomboanele pe marginea exterioară superioară a torte.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.