Fudge dublu fantezie al Domnului PEANUT
Această rețetă face 30 de porții cu 436 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciocolată semi-dulce a brutarului, unt de arahide cremos, alune prăjite pentru jardiniere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Fantezie Cu Ciocolată Dublă, Fantezie Fudge, și Fantezie Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați tigaia de 13x9 inci cu folie, cu capetele foliei care se extind peste părțile laterale ale tigaiei.
Așezați 3 căni de zahăr, 3/4 cană (1-1/2 bețișoare) de unt și 1 cutie de lapte evaporat în 3-qt grele. cratiță. Aduceți la fierbere completă la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe 4 min. sau până când termometrul pentru bomboane ajunge la 112°, amestecând constant pentru a preveni arderea.
Adăugați unt de arahide și conținutul unuia dintre borcanele de cremă de marshmallow; se amestecă până se topește complet.
Adăugați 1 cană de arahide și 1 linguriță. de vanilie; se amestecă bine.
Se toarnă imediat în tigaia pregătită; se întinde pentru a acoperi uniform fundul tigaiei. Pune deoparte.
Așezați restul de 3 căni de zahăr, restul de 3/4 cană (1-1/2 bețișoare) unt și cutia rămasă de lapte evaporat într-o cratiță mare și grea. Aduceți la fierbere completă la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe 4 min. sau până când termometrul pentru bomboane ajunge la 112°, amestecând constant pentru a preveni arderea.
Adăugați ciocolată și borcanul rămas de cremă de marshmallow; se amestecă până se topește complet.
Adăugați 1/2 cană din restul de arahide și restul de 1 linguriță. vanilie; se amestecă bine.
Se toarnă imediat peste stratul de fudge cu unt de arahide în tigaie.
Se întinde pentru a acoperi uniform fudge cu unt de arahide; se presară cu 1/2 cană de arahide rămase. Se răcește la temperatura camerei cu cel puțin 4 ore înainte de a se tăia în bucăți mici pentru a servi. A se păstra într-un recipient bine acoperit la temperatura camerei.