Fudge de ouă cu ciocolată albă și nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Fudge de ouă cu ciocolată albă și nuci. Această rețetă servește 80 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 71 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 233 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Eggnog De Ciocolată Albă, Cocktail Cu Ouă De Ciocolată Albă, și Brioșe Cu Ouă Cu Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de copt de 9x9 inci cu două bucăți încrucișate folie de aluminiu, lăsând o surplombă pe fiecare parte.
Combinați zahărul, laptele evaporat, untul, sarea și crema de marshmallow într-o cratiță grea de dimensiuni medii la foc mediu. Amestecând constant, aduceți amestecul la fierbere și gătiți timp de cinci minute.
Scoateți cratița de pe foc și adăugați chipsurile de ciocolată albă, amestecând până se topesc.
Adăugați bourbonul, romul, vanilia și nucșoara. Se amestecă nucile.
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Transferați tigaia la frigider și răciți timp de o oră.
Folosind capetele foliei ca mânere, ridicați fudge-ul din tigaie.
Tăiați fudge-ul în bucăți de 1 inch.