Fudge de ciocolată cu nuci
Rețeta Chocolate Nut Fudge se poate face în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Această rețetă servește 8. O porție conține 493 de calorii, 5 g de proteine și 29 g de grăsimi. Pentru 97 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca desert. Un amestec de firimituri de napolitană de vanilie, sare, nuci sparte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de 28%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fudge cu ciocolată și nuci, rulouri de ciocolată cu nuci și ciocolată, vanilie, fructe și nuci.
Instrucțiuni
Tapetați o tavă de copt de 8 x 8 inci cu folie de aluminiu.
Topiți chipsurile de ciocolată într-o tigaie mare și grea, la foc mic, amestecând continuu pentru a evita arsurile, până când se topesc și se omogenizează, aproximativ 10 minute. Amestecați smântâna, zahărul de cofetă și sarea în ciocolată.
Se amestecă firimiturile de napolitană cu vanilie în amestecul de ciocolată și se amestecă bucățele de nucă rupte.
Răspândiți fudge în tava pregătită, dați la frigider până când se întărește și tăiați în pătrate.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Fudge funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
![Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru]()
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.