Fudge De Caju (Kaju Katli)

Fudge De Caju (Kaju Katli)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați caju Fudge (Kaju Katli). Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 56 și costă 6 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 34 calorii. Un amestec de unt, caju, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați kaju katli/ nuci de caju fudge, Restaurant Kaju Curry / caju Curry / Kaju Unt Masala, și Pui De Caju / Pui Kaju pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia de jos a unei tigaie de jeleu de 11 x 17 inci cu hârtie pergament sau hârtie de ceară; hârtie de acoperire cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Așezați caju și 6 linguri de zahăr într-un robot de bucătărie; procesați 30 de secunde sau până când caju sunt tocate foarte fin (nu formați un unt de nuci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De NuciUnt De Nuci
CajuCaju
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
3
Combinați restul de 3/4 cană de zahăr, 1 1/3 cană de apă și șofran într-o cratiță de 3 litri. Aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți, amestecând constant, până când un termometru cu bomboane înregistrează 230 și siropul cade în fire duble din lingură, aproximativ 8 până la 10 minute. Se amestecă treptat amestecul de caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
CajuCaju
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați unt și cardamom; gătiți 2 până la 3 minute sau până când amestecul se îngroașă și seamănă cu aluatul liber, amestecând consta/'.ntly.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
5
Întoarceți-vă în tigaie pregătită; se întinde rapid cu o spatulă offset ușor unsă la o grosime de 1/4 inch, formând un dreptunghi de 9 x 7 1/2 inch. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Tăiați fudge în bucăți în formă de diamant de 56 (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
7
Caju bucătarii indieni folosesc nuci precum caju pentru aromă, bogăție și, uneori, pentru calitatea lor de îngroșare a sosului. Caju măcinat poate fi folosit oriunde ați folosi arahide măcinate (ca în rețeta pentru Fudge de caju). Când sunt făcute cu un pas mai departe și măcinate fin în unt de caju, nucile se îngroașă și aromează curry-urile clasice indiene precum murgh makhani. Căutați caju crud (neprăjit și nesărat). Este rar să găsești caju vândute în coajă, deoarece coaja conține o substanță toxică. Dar când coaja este îndepărtată, piulița din interior este perfect sigură și absolut delicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De CajuUnt De Caju
CajuCaju
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții56
Scor De Sănătate0
Revista