Fudge De Caju (Kaju Katli)

Fudge De Caju (Kaju Katli)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați caju Fudge (Kaju Katli). Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 56 și costă 6 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 34 calorii. Un amestec de unt, caju, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați kaju katli/ nuci de caju fudge, Restaurant Kaju Curry / caju Curry / Kaju Unt Masala, și Pui De Caju / Pui Kaju pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia de jos a unei tigaie de jeleu de 11 x 17 inci cu hârtie pergament sau hârtie de ceară; hârtie de acoperire cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Așezați caju și 6 linguri de zahăr într-un robot de bucătărie; procesați 30 de secunde sau până când caju sunt tocate foarte fin (nu formați un unt de nuci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De NuciUnt De Nuci
CajuCaju
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Combinați restul de 3/4 cană de zahăr, 1 1/3 cană de apă și șofran într-o cratiță de 3 litri. Aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți, amestecând constant, până când un termometru cu bomboane înregistrează 230 și siropul cade în fire duble din lingură, aproximativ 8 până la 10 minute. Se amestecă treptat amestecul de caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
CajuCaju
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați unt și cardamom; gătiți 2 până la 3 minute sau până când amestecul se îngroașă și seamănă cu aluatul liber, amestecând consta/'.ntly.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Întoarceți-vă în tigaie pregătită; se întinde rapid cu o spatulă offset ușor unsă la o grosime de 1/4 inch, formând un dreptunghi de 9 x 7 1/2 inch. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Tăiați fudge în bucăți în formă de diamant de 56 (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
7
Caju bucătarii indieni folosesc nuci precum caju pentru aromă, bogăție și, uneori, pentru calitatea lor de îngroșare a sosului. Caju măcinat poate fi folosit oriunde ați folosi arahide măcinate (ca în rețeta pentru Fudge de caju). Când sunt făcute cu un pas mai departe și măcinate fin în unt de caju, nucile se îngroașă și aromează curry-urile clasice indiene precum murgh makhani. Căutați caju crud (neprăjit și nesărat). Este rar să găsești caju vândute în coajă, deoarece coaja conține o substanță toxică. Dar când coaja este îndepărtată, piulița din interior este perfect sigură și absolut delicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De CajuUnt De Caju
CajuCaju
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții56
Scor De Sănătate0
Revista