Fudge cu unt de arahide de nucă

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Fudge cu unt de arahide și nuci. Pentru 14 cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 69 de calorii, 0 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 81. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați chipsuri de unt de arahide, sirop de porumb, zahăr de cofetă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 7%, acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fudge cu unt de arahide la microunde, acoperit cu ciocolată și mini cupe cu unt de arahide | Brioșe pentru brioșe, cuptor cu microunde cu unt de arahide, acoperite cu ciocolată și mini cupe cu unt de arahide | Brioșe pentru brioșe, și Fudge cu unt de arahide și vârf cu unt de arahide.
Instrucțiuni
Aliniați un 9-in. tava patrata cu folie si unge folia cu 1 lingura de unt; pus deoparte. Într-o cratiță grea, combina zahărul, laptele evaporat, sarea și 4 linguri de unt. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la fierbere rapid. Fierbeți timp de 8 minute sau până când un termometru pentru bomboane arată 226 °, amestecând constant.
Adăugați chipsuri de unt de arahide; se amestecă până când amestecul este omogen.
Se toarnă în tava pregătită. Se da la frigider pentru 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță grea, combina zahărul brun, siropul de porumb și untul rămas. Gatiti si amestecati pana se omogenizeaza. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Se ia de pe foc. Se amestecă zahărul de cofetă până la omogenizare.
Întindeți uniform peste stratul de unt de arahide din tigaie.
Se presara cu nuca; apăsați ușor în jos. Se da la frigider pentru 2 ore sau pana se intareste. Folosind folie, scoateți fudge-ul din tavă.
Tăiați în 1 inch. pătrate. Păstrați într-un recipient etanș la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Fudge. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Pinot Noir Williams Selyem Russian River Valley cu un rating de 4,9 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir]()
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.