Fudge cu nuci pecan
Pecan Toffee Fudge este un desert care servește 81. O porție conține 49 de calorii , 0 g de proteine și 3 g de grăsime . Pentru 11 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați extract de migdale, unt, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pudding Sticky Toffee Pudding , Almond Toffee Bars și Banana Toffee-Chip Mini Muffins .
Instrucțiuni
Aliniați un 9-in. tava patrata cu folie si unge folia cu unt; puse deoparte. Într-un castron mare, bate crema de brânză până devine pufoasă. Se bate treptat zahărul de cofetarie. Se amestecă ciocolata topită, extractul și sare până se omogenizează. Se amestecă nuci pecan și bucăți de caramel.
Se întinde în tava pregătită. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte sau până când sunt fermi. Folosind folie, scoateți fudge-ul din tavă. Îndepărtați ușor folia; tăiați fudge în 1 inch. pătrate. Păstrați într-un recipient ermetic la frigider.