Fudge cu migdale moka
Mochan Almond Fudge durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 45 și costă 6 cenți per porție. Acest desert are 36 de calorii, 1 g de proteine și 2 g de grăsimi per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână lapte condensat, fulgi de ciocolată semidulce, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare sunt Mochan Almond Fudge, Mochan Almond Fudge Cookies și Vegan Mochan Almond Fudge Meted Ice Cream Cheke.
Instrucțiuni
Aliniați un 9-in. x 5 inchi. tava cu folie si unge folia cu unt; pus deoparte.
Într-un castron mare care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, combinați chipsurile de ciocolată, laptele, granulele de cafea și sarea. Cuptor cu microunde, descoperit, la putere maximă timp de 1 minut; se amestecă. Puneți la microunde la intervale suplimentare de 15 secunde, amestecând până la omogenizare. Se amestecă migdalele și se extrage.
Se întinde în tava pregătită. Dă la frigider pentru 1 oră sau până când este ferm.
Folosind folie, scoateți fudge-ul din tavă. Îndepărtați ușor folia; tăiați fudge în 1 inch. pătrate. Păstrați într-un recipient etanș la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Fudge funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Ruinart, vinul cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
![NV Ruinart , Vin]()
NV Ruinart , Vin