Fudge cu cireșe și nuci
Reteta Cherry Walnut Fudge se poate face in aproximativ 20 de minute. Pentru 25 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 110 calorii, 1 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 100. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semidulce, nuci, chipsuri de ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 8%, care poate fi îmbunătățit. Rețete similare includ Salată cu mere, cireșe și nuci confiate + Vinaigretă balsamică cu cireșe, Salată cu cireșe, brânză de capră și nuci confiate + Vinaigretă balsamică cu cireșe + A Giveaway și Latkes rusesc cu nuci și cireșe cu sos de cireșe și mere.
Instrucțiuni
Aliniați un 13-in. x 9-in. tigaie cu folie; ungeti folia cu 1 lingura de unt si puneti deoparte.
Puneți fulgii de ciocolată și crema de marshmallow într-un castron mare; pus deoparte.
Într-o cratiță mare, aduceți zahărul, laptele și untul rămas la fiert la foc mediu, amestecând des. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 6 minute, amestecand din cand in cand. Se toarnă încet peste amestecul de ciocolată; se amestecă până la omogenizare. Se amestecă nucile, cireșele și extractele.
Se toarnă în tava pregătită.
Se lasa la temperatura camerei pana se raceste. Folosind folie, scoateți fudge-ul din tavă. Îndepărtați ușor folia; tăiați fudge în 1 inch. pătrate. Păstrați într-un recipient etanș la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Fudge. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Louis Roederer Cristal Brut. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 299 de dolari.
![Louis Roederer Cristal Brut]()
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.