Fudge Cremos De Marmură De Ciocolată
Dacă 19 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Fudge cremos de marmură de ciocolată ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 135 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 96. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cacao de copt, nuci, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Fudge de marmură cu unt de arahide cu ciocolată Stephen, Mocha Marmură Fudge, și Tort de marmură cu glazură de Fudge.
Instrucțiuni
Tigaie dreptunghiulară cu unt, 13x9x2 inci sau linie cu folie de aluminiu, lăsând 1 inch de folie deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei.
Încălziți zahărul, laptele, untul și crema de brânză până la fierbere în cuptorul olandez de 6 litri la foc mediu-mare și gătiți 6 până la 8 minute, amestecând constant. Reduceți căldura la mediu. Gatiti aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, la 225 pe termometru bomboane; scoateți din căldură.
Amestecați rapid crema de marshmallow și vanilia.
Se toarnă 4 căni de amestec fierbinte de marshmallow peste chipsuri albe de copt într-un castron mare; se amestecă pentru a se amesteca. Amestecați chipsurile de ciocolată cu lapte, chipsurile de ciocolată semidulce, cacao și nuci în amestecul de marshmallow rămas.
Se toarnă o treime din amestecul alb în tigaie, răspândind uniform. Se toarnă rapid o treime din amestecul de ciocolată deasupra, răspândind uniform. Repetați de două ori. Swirl cuțit Uns cu unt prin amestecuri pentru design marmorat. Se răcește până se fixează.
Refrigerați descoperit aproximativ 3 ore sau până când este setat.
Tăiați în 12 rânduri cu 8 rânduri cu cuțitul Uns cu unt. A se păstra acoperit la frigider.