Frunze de viță de vie

Frunze de viță de vie
Frunzele de viță ar putea fi exact aperitivul pe care îl căutați. Vă urmăriți silueta? Această rețetă fără gluten are 669 de calorii , 25 g de proteine și 43 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 15 persoane. Pentru 1,59 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . 138 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați carne de porc tocată, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Foodnetwork. Per total, această rețetă obține un scor bun de 61% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Frunze de viță umplute cu Chavrie , Frunze de viță umplute cu libanez și Chipsuri de cartofi cu frunze de curry .

Instrucțiuni

1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
2
Amestecați carnea tocată de vită și carnea tocată de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
3
Adăugați orezul, mărarul, ambele cepe, pudra de usturoi, sarea și piperul, apoi amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Faceți un piure topind mai întâi puțin unt într-o cratiță la foc mediu. Apoi adăugați suficient ulei de măsline și piure de roșii până când sosul capătă o culoare portocalie-roșie. Amestecați la foc mediu, dar nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați suficient piure în carne, astfel încât să fie umed, dar nu supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se lasă la răcit, aproximativ 20 de minute.
7
Acoperiți fundul unei cratițe mari cu un strat de frunze de viță. Curățați frunzele rămase și așezați-le cu nervurile în sus pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Puneți aproximativ 90 de grame de umplutură de carne pe fiecare frunză și rulați-le. După ce ați rulat toate frunzele de viță, stivuiți-le într-un model circular în tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați puțină zeamă de lămâie, puțin ulei de măsline și suficientă apă cât să acopere partea de sus a ultimului teanc. Acoperiți și lăsați să fiarbă la foc mic timp de aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții15
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista