Frunzele de struguri umplute (Dolmades) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 409 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți orez, frunze de struguri, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Dolmades (Frunze De Struguri Umplute), Dolmades (Frunze De Struguri Umplute), și Dolmades (Frunze De Struguri Umplute).
Instrucțiuni
1
Se amestecă mielul, ceapa, orezul, nucile de pin, sarea, piperul și menta într-un castron până se combină uniform. Deschideți ușor o frunză de struguri și așezați coasta în jos pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Ceapă
Piper
Struguri
Miel
Mentă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați o lingură rotunjită din amestecul de carne în centrul frunzei de struguri. Îndoiți fundul frunzei peste carne, pliați în părțile laterale și rulați într-un cilindru strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri
Carne
Rola
3
Așezați frunza de struguri rulată într-o tigaie mare, cu cusătura în jos. Repetați cu frunzele de struguri rămase, ambalându-le într-un singur strat strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Struguri
Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se toarnă apa în tigaie și se aduce la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, 50 până la 55 de minute. Verificați ocazional și adăugați mai multă apă dacă este necesar.