Frunze De Struguri Umplute (Dolmades)
Frunzele de struguri umplute (Dolmades) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 409 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți orez, frunze de struguri, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Dolmades (Frunze De Struguri Umplute), Dolmades (Frunze De Struguri Umplute), și Dolmades (Frunze De Struguri Umplute).
Instrucțiuni
Se amestecă mielul, ceapa, orezul, nucile de pin, sarea, piperul și menta într-un castron până se combină uniform. Deschideți ușor o frunză de struguri și așezați coasta în jos pe suprafața de lucru.
Așezați o lingură rotunjită din amestecul de carne în centrul frunzei de struguri. Îndoiți fundul frunzei peste carne, pliați în părțile laterale și rulați într-un cilindru strâns.
Așezați frunza de struguri rulată într-o tigaie mare, cu cusătura în jos. Repetați cu frunzele de struguri rămase, ambalându-le într-un singur strat strâns.
Se toarnă apa în tigaie și se aduce la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, 50 până la 55 de minute. Verificați ocazional și adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Se toarnă apă înainte de servire.