Frunze de struguri umplute cu nuci de pin, coacăze și stafide aurii

Frunze de struguri umplute cu nuci de pin, coacăze și stafide aurii
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Frunzele de struguri umplute cu nuci de pin, coacăze și stafide aurii ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 496 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 30. Un amestec de orez cu bob scurt, sare, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Frunze De Struguri Umplute Cu Orez Și Coacăze, Frunze de struguri umplute cu orez, coacăze și ierburi, și Cuscus cu ierburi cu stafide aurii și nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați coacăzele și stafidele cu retsina într-un castron mic și lăsați să stea cel puțin 1 oră, sau de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Dacă folosiți frunze proaspete de struguri, aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare. Aruncați frunzele, apăsând în jos pentru a le scufunda și albiți până când nu mai sunt de un verde aprins, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți imediat, clătiți în apă rece și stoarceți ușor excesul de lichid. Pune deoparte. Dacă folosiți frunze de struguri îmbuteliate, scoateți-le ușor din borcan pentru a evita ruperea și stoarceți excesul de lichid. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Încălziți uleiul într-o tigaie de dimensiuni medii la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați orezul, ceapa, usturoiul, nucile de pin, coaja și sarea, reduceți focul la mediu și sotati până când ceapa este transparentă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Adăugați coacăzele și stafidele, cu lichidul lor, și sotati până când lichidul s-a evaporat în cea mai mare parte, aproximativ 3 minute. (Orezul nu va fi gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Se ia de pe foc și se amestecă mărarul și frunzele de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
8
Căptușiți fundul și părțile laterale ale unei oale de dimensiuni medii sau tigaie cu frunze de struguri rupte sau suplimentare și unele dintre tulpinile rezervate de mărar și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Pe un blat, întindeți cât mai multe frunze de struguri, cu nervuri în sus, pentru care aveți loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
10
Așezați aproximativ lingură de amestec de orez lângă capătul tulpinii fiecărei frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Rotiți partea de jos a frunzei în sus peste umplutură. Apoi pliați în părțile laterale ale frunzei pentru a închide parțial umplutura. Continuați să rulați pentru a închide complet umplutura, formând un cilindru stubby.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Pe măsură ce umpleți și rotiți frunzele, împachetați bine dolmadakia, vârful frunzei în jos, în tigaie, formând cercuri concentrice până când fundul este complet acoperit. Când un strat este complet, faceți un al doilea strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Continuați să umpleți, să rulați și să împachetați bine frunzele până când se folosește toată umplutura. Încercați să păstrați stratul superior cât mai uniform și plat posibil, chiar dacă nu este complet. Acoperiți stratul superior cu tulpinile de mărar și mentă rămase și orice frunze suplimentare de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
14
Umpleți tigaia cu suficientă apă pentru a acoperi abia frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Se toarnă sucul de lămâie peste tot. Cântărește dolmadakia cu o farfurie grea sau o tigaie puțin mai mică umplută parțial cu apă. Puneți tigaia pe aragaz și aduceți la fierbere la foc mediu. Reduceți focul și fierbeți până când orezul este fraged, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Scoateți, gustați o dolma pentru a vă asigura că orezul este gata și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
17
Când dolmadakia este suficient de rece pentru a fi manipulată, turnați cu grijă lichidul, apăsând ușor frunzele pentru a extrage excesul de lichid. Se răcește până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
18
. Prezentați dolmadakia în tigaia lor de gătit dacă este atractivă sau aranjați-le frumos pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
19
Se ornează cu feliile de lămâie și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
20
articol var
21
Type_27_data = {};
22
articol
23
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții30
Scor De Sănătate25
Revista