Frunze De Perilla Marinate
Frunzele de perilla marinate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 11 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, zahăr, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Frunze de perilla marinate (Kkaennip-jangajji), Kkaetnip Jangajji (Frunze De Perilla Murate Coreene), și Clătite cu frunze de perilla condimentate (Kkaenip Jang Ddeok) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și uscați frunzele de perilă. Pentru a face marinada, amestecați totul într-un castron mic, adăugând mai mult stoc după cum este necesar, astfel încât pasta să aibă o consistență netedă.
Într-un recipient cu capac, așezați o frunză de perilă plată pe fund și adăugați o lingură mică de marinată, aproximativ 1/4 linguriță, răspândind-o uniform pe frunză.
Puneți o altă frunză de perilla deasupra și repetați până când frunzele și marinada sunt epuizate.
A se păstra la frigider cel puțin 2 ore sau până la două săptămâni. Mănâncă cu orez și alte feluri de mâncare.