Frunzele de anghinare cu creveți și fenicul necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24 și costă 26 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 47 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, garnituri: crengute de fenicul, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Prosciutto-creveți înveliți pe anghinare, fenicul și salată de roșii, Frunze de anghinare prăjite la grătar, și Frunze De Anghinare Cu Parmezan-Busuioc Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateti impreuna primele 4 ingrediente pana se amesteca. Treceți treptat în 1/4 cană de ulei de măsline. Se amestecă ceapa, oregano și fenicul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Aduceți 3 căni de apă la fiert; adăugați creveți și gătiți 3 minute sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Cojiți creveții, devein, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Tăiați creveții pe jumătate pe lungime. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Tăiați capătul tulpinii, astfel încât anghinarea să stea în poziție verticală; așezați într-o cratiță mică. Strângeți sucul de lămâie peste anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați apă pentru a acoperi, sare și 3 linguri ulei de măsline; se aduce la fierbere la foc mediu. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți 20 până la 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Se scurge și se răcește.
8
Îndepărtați frunzele. Folosind o lingură, îndepărtați și aruncați ciulinul (sufocarea) din inimă. Dice heart; adăugați la vinaigrette.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
9
Lingură vinaigrette pe frunze de anghinare; top cu creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime