Frunze de anghinare cu creveți și fenicul

Frunze de anghinare cu creveți și fenicul
Frunzele de anghinare cu creveți și fenicul necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24 și costă 26 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 47 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, garnituri: crengute de fenicul, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Prosciutto-creveți înveliți pe anghinare, fenicul și salată de roșii, Frunze de anghinare prăjite la grătar, și Frunze De Anghinare Cu Parmezan-Busuioc Aioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti impreuna primele 4 ingrediente pana se amesteca. Treceți treptat în 1/4 cană de ulei de măsline. Se amestecă ceapa, oregano și fenicul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Aduceți 3 căni de apă la fiert; adăugați creveți și gătiți 3 minute sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Cojiți creveții, devein, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Tăiați creveții pe jumătate pe lungime. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Tăiați capătul tulpinii, astfel încât anghinarea să stea în poziție verticală; așezați într-o cratiță mică. Strângeți sucul de lămâie peste anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați apă pentru a acoperi, sare și 3 linguri ulei de măsline; se aduce la fierbere la foc mediu. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți 20 până la 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Se scurge și se răcește.
8
Îndepărtați frunzele. Folosind o lingură, îndepărtați și aruncați ciulinul (sufocarea) din inimă. Dice heart; adăugați la vinaigrette.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
9
Lingură vinaigrette pe frunze de anghinare; top cu creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista