Fruity Tutti Turcia Saramură

Fruity Tutti Turcia Saramură
Fruity tutti Turcia saramură ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 617 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 18 și costă $2.22 pe portie. Dacă aveți la îndemână curcan, ghimbir confiat, bețișoare de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cum să saramură un curcan, Brânză De Curcan, și Brânză De Curcan.

Instrucțiuni

1
Amestecați bulionul de legume, ghimbirul confiat, cireșele uscate, perele uscate, merele uscate, zahărul brun, sarea kosher, boabele de piper negru, boabele de ienibahar, 3 bețișoare de scorțișoară și 5 frunze de salvie împreună într-un vas mare până când zahărul brun și sarea se dizolvă complet; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-scăzut și gătiți timp de 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Cireșe UscateCireșe Uscate
Mere UscateMere Uscate
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Pere UscatePere Uscate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți saramura de pe foc, adăugați apa cu gheață și amestecați pentru a topi gheața și a răci saramura; la frigider până la rece, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Așezați curcanul încă înghețat în saramură și refrigerați timp de 3 zile. În a doua zi de saramură, întoarceți curcanul în saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
În ziua de servire (a treia zi de saramură), Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți curcanul din saramură și puneți-l într-o tigaie. Aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Așezați ceapa, mărul roșu, 1 fir de rozmarin, încă 2 bețișoare de scorțișoară și 1 frunză de salvie într-o cană de măsurare cu 5 căni pentru microunde și umpleți ceașca cu suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Măr RoșuMăr Roșu
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
7
Se introduce în cuptorul cu microunde și se gătește la putere mare până la cald, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se toarnă conținutul cupei în cavitatea curcanului. Frecați pielea curcanului cu uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
9
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când curcanul se rumenesc și sucurile se limpezesc, 4 până la 4 1/2 ore. Un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei ar trebui să citească 165 grade F (75 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții18
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista