Fruitcake Loaf

Nevoie de un desert vegetarian? Fruitcake Loaf ar putea fi o rețetă remarcabilă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 553 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ouă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fruitcake Brânză Pâine, Tort alb cu fructe: tortul ușor al lui Nanna Jepson, și Fruktkaka (Prăjitură Cu Fructe Suedeză .... Nu Ca Prăjitura Americană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia a 5 3/4-x 3 1/4-inch loafpan cu hârtie maro; ungeți hârtia și puneți tigaia deoparte.
Combinați 1/2 cană făină, fructe uscate
Se amestecă, și nuci pecan, se clatina ușor pentru a acoperi; retrase din circuitul agricol.
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahăr brun, bătând bine.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Combinați restul de 1/2 cană de făină, sifon și nucșoară; adăugați treptat la amestecul de unt, bătând la viteză mică până la amestec.
Adăugați sirop de porumb, bătând doar până la amestec. Se amestecă amestecul de fructe; lingură în tigaie pregătită.
Coaceți la 350 timp de 1 1/2 ore. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute; scoateți din tigaie și îndepărtați hârtia. Se răcește complet pe suportul de sârmă.