Fruitcake fleac este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 454 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil pentru Crăciun. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Mergeți la magazin și ridicați procentul de lapte, cireșe, rom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 35%. Încercați Fruitcake Fleac, Fruitcake Fleac, și Fruitcake Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron, amestecați 1/2 cană de zahăr șiunt până la neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Se amestecă în ou șiextract de vanilie până se combină bine. Într-un al doilea castron,combinați făina, scorțișoara, praful de copt, sarea, ghimbirulși cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
Cafea Fierbinte Tare Caldă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați jumătate din ingredientele uscate la unt-ouamestec;se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Adauga iaurt; amestecapână când doar combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
5
Adăugați jumătatea rămasă de uscareingrediente;se amestecă până se combină. Înveliți o jumătate de pâine cu spray de gătit; adăugați aluat; atingeți fundul tigaiei pe o suprafață dură de mai multe ori pentru a îndepărta bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
6
Coaceți până când o scobitoare iese curată,aproximativ 35 de minute. Întoarceți tortul pe un suport de sârmă și lăsați-LSE răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
7
Întindeți nucile uniform pe o foaie de copt; prăjiți până se rumenesc, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Nuci
8
Așezați nucile într-un prosop curat; frecați ușor pentru a îndepărta pielea;toca. Într-o cratiță mică, amestecați amidonul de porumb în laptepână se dizolvă complet. Aduceți amestecul de lapte-amidon de porumb laun fierbere la foc mediu, amestecând ocazional;scoateți din căldură. Într-un castron, combinați restul3 linguri de zahăr, gălbenuș de ou și rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Lapte
Condimente Uscate Freca
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
9
Adăugați o treime dinamestec de lapte-amidon de porumb la amestecul de zahăr-rom,amestecând constant; se toarnă în aceeași cratiță; gătitpeste foc mediu-mare, amestecând constant, până lacrema de patiserie se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Cremă
Zahăr
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
10
Se toarnă cremă într-un vas puțin adânc; puneți folie de plastic pe suprafața cremei și lăsați să se răcească complet. Tort de lacrimă în chunks.In fiecare dintre cele patru pahare de servire de 7 uncii, împărțiți și stratificați jumătate din bucăți de tort, jumătate din cremă de rom răcită și jumătate din fructe uscate și nuci; repetați straturile. Refrigerațicel puțin 1 oră și până la 24; scoateți din frigider cu 45 de minute înainte de servire.