Fruitcake Fleac
Fruitcake fleac ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 454 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,41 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fruitcake Fleac, Fruitcake Fleac, și Tort de fructe alb: tort de fructe ușor al Nannei Jepson pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron, amestecați 1/2 cană de zahăr și unt până când sunt netede și cremoase.
Se amestecă în ou și extract de vanilie până se combină bine. Într-un al doilea castron, combinați făina, scorțișoara, praful de copt, sarea, ghimbirul și cuișoarele.
Adăugați jumătate din ingredientele uscate în amestecul de unt-ou; se amestecă până se combină.
Adăugați iaurt;se amestecă până se combină.
Adăugați jumătatea rămasă de ingrediente uscate;se amestecă până se combină. Înveliți o tigaie cu jumătate de pâine cu spray de gătit; adăugați aluat; atingeți fundul tigaiei pe o suprafață dură de mai multe ori pentru a îndepărta bulele de aer.
Coaceți până când o scobitoare iese curată, aproximativ 35 de minute. Întoarceți tortul pe o grătar și lăsați-l să se răcească complet.
Întindeți nucile uniform pe o foaie de copt; prăjiți până se rumenesc, 10 până la 15 minute.
Așezați nucile într-un prosop curat; frecați ușor pentru a îndepărta pielea; toca. Într-o cratiță mică, bateți amidonul de porumb în lapte până se dizolvă complet. Aduceți amestecul de lapte-amidon de porumb la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional; se ia de pe foc. Într-un castron, combinați restul de 3 linguri de zahăr, gălbenuș de ou și rom.
Adăugați o treime din amestecul de lapte-amidon de porumb în amestecul de zahăr-rom, amestecând constant; se toarnă în aceeași cratiță; gatiti la foc mediu-mare, batand constant, pana se ingroasa crema de patiserie, aproximativ 2 minute.
Se toarnă crema într-un vas superficial; setați folie de plastic pe suprafața cremei și lăsați să se răcească complet. Rupeți tortul în bucăți. În fiecare dintre cele patru pahare de servire de 7 uncii, împărțiți și stratificați jumătate din bucăți de tort, jumătate din cremă de rom răcită și jumătate din fructe uscate și nuci; repetați straturile. Refrigerați cel puțin 1 oră și până la 24; scoateți din frigider cu 45 de minute înainte de servire.