Fruitcake fleac ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 454 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,41 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fruitcake Fleac, Fruitcake Fleac, și Tort de fructe alb: tort de fructe ușor al Nannei Jepson pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron, amestecați 1/2 cană de zahăr și unt până când sunt netede și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Se amestecă în ou și extract de vanilie până se combină bine. Într-un al doilea castron, combinați făina, scorțișoara, praful de copt, sarea, ghimbirul și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Praf De Copt
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați jumătate din ingredientele uscate în amestecul de unt-ou; se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ouă
4
Adăugați iaurt;se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
5
Adăugați jumătatea rămasă de ingrediente uscate;se amestecă până se combină. Înveliți o tigaie cu jumătate de pâine cu spray de gătit; adăugați aluat; atingeți fundul tigaiei pe o suprafață dură de mai multe ori pentru a îndepărta bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
6
Coaceți până când o scobitoare iese curată, aproximativ 35 de minute. Întoarceți tortul pe o grătar și lăsați-l să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
7
Întindeți nucile uniform pe o foaie de copt; prăjiți până se rumenesc, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Așezați nucile într-un prosop curat; frecați ușor pentru a îndepărta pielea; toca. Într-o cratiță mică, bateți amidonul de porumb în lapte până se dizolvă complet. Aduceți amestecul de lapte-amidon de porumb la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional; se ia de pe foc. Într-un castron, combinați restul de 3 linguri de zahăr, gălbenuș de ou și rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Lapte
Nuci
Condimente Uscate Freca
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
9
Adăugați o treime din amestecul de lapte-amidon de porumb în amestecul de zahăr-rom, amestecând constant; se toarnă în aceeași cratiță; gatiti la foc mediu-mare, batand constant, pana se ingroasa crema de patiserie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Amidon De Porumb
Zahăr
Lapte
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
10
Se toarnă crema într-un vas superficial; setați folie de plastic pe suprafața cremei și lăsați să se răcească complet. Rupeți tortul în bucăți. În fiecare dintre cele patru pahare de servire de 7 uncii, împărțiți și stratificați jumătate din bucăți de tort, jumătate din cremă de rom răcită și jumătate din fructe uscate și nuci; repetați straturile. Refrigerați cel puțin 1 oră și până la 24; scoateți din frigider cu 45 de minute înainte de servire.