Fruitcake Fleac

Fruitcake Fleac
Fruitcake fleac ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 454 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,41 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fruitcake Fleac, Fruitcake Fleac, și Tort de fructe alb: tort de fructe ușor al Nannei Jepson pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron, amestecați 1/2 cană de zahăr și unt până când sunt netede și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Se amestecă în ou și extract de vanilie până se combină bine. Într-un al doilea castron, combinați făina, scorțișoara, praful de copt, sarea, ghimbirul și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Praf De CoptPraf De Copt
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați jumătate din ingredientele uscate în amestecul de unt-ou; se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
4
Adăugați iaurt;se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
5
Adăugați jumătatea rămasă de ingrediente uscate;se amestecă până se combină. Înveliți o tigaie cu jumătate de pâine cu spray de gătit; adăugați aluat; atingeți fundul tigaiei pe o suprafață dură de mai multe ori pentru a îndepărta bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
6
Coaceți până când o scobitoare iese curată, aproximativ 35 de minute. Întoarceți tortul pe o grătar și lăsați-l să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
Întindeți nucile uniform pe o foaie de copt; prăjiți până se rumenesc, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Așezați nucile într-un prosop curat; frecați ușor pentru a îndepărta pielea; toca. Într-o cratiță mică, bateți amidonul de porumb în lapte până se dizolvă complet. Aduceți amestecul de lapte-amidon de porumb la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional; se ia de pe foc. Într-un castron, combinați restul de 3 linguri de zahăr, gălbenuș de ou și rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
LapteLapte
NuciNuci
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
9
Adăugați o treime din amestecul de lapte-amidon de porumb în amestecul de zahăr-rom, amestecând constant; se toarnă în aceeași cratiță; gatiti la foc mediu-mare, batand constant, pana se ingroasa crema de patiserie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
LapteLapte
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se toarnă crema într-un vas superficial; setați folie de plastic pe suprafața cremei și lăsați să se răcească complet. Rupeți tortul în bucăți. În fiecare dintre cele patru pahare de servire de 7 uncii, împărțiți și stratificați jumătate din bucăți de tort, jumătate din cremă de rom răcită și jumătate din fructe uscate și nuci; repetați straturile. Refrigerați cel puțin 1 oră și până la 24; scoateți din frigider cu 45 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
CremăCremă
NuciNuci
FolieFolie
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista