Fruitcake de modă veche ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 2,0 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 737 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână jumătăți de pecan, ananas confiat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Fructe Adevărat De Modă Veche, Prăjituri de fructe de modă veche, și Tort de fructe alb: tort de fructe ușor al Nannei Jepson pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul și ouăle cu un mixer electric până devin pufoase, adăugând ouă pe rând până când gălbenușul dispare. Se amestecă aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Ouă
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Cerneti impreuna urmatoarele 4 ingrediente si amestecati bine cu untul si amestecul de oua. Lucrați fructele și nucile în aluat cu mâinile. Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 19".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Fructe
Nuci
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Umpleți tigaia 2/3 plină cu aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți la 275 timp de 3 ore. O jumătate de oră înainte de tort se face, perie de top cu sirop de porumb. Decorați cu jumătăți de pecan și terminați coacerea. Mișto. Dacă doriți, așezați tortul, învelit într-o cârpă înmuiată în vin, într-un recipient etanș. A se păstra într-un loc răcoros timp de câteva săptămâni; aceasta amestecă și înmoaie tortul.