Fructul pasiunii și guava Pops
Fructul pasiunii și guava Pops ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 76 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nectarul de guava, la 8 fructe de pasiune, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pungi de Guavan și Manchego Phyllo cu sirop de fructe de pasiune, Fructe de pasiune și lapte de cocos Pops (fără lactate, Vegan), și POG-pasiune-portocaliu-Guava pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/3 cană de apă, 1/4 cană de zahăr și 1 lingură de suc de lămâie într-un castron mic; se amestecăpână se dizolvă zahărul. Folosind lingura, scoopcarne din fructele pasiunii în amestec de zahăr.Se strecoară amestecul prin sită cu ochiuri fineîntr-un castron mic; apăsați pe semințe cu cauciucpatula pentru a extrage cât mai mult lichid posibil(veți avea nevoie de 1 cană de lichid strecurat);aruncați semințele în strecurătoare.
Împărțiți amestecul de fructe de pasiune între opt pahare de hârtie de 3 uncii (aproximativ 2 linguri pentru fiecare). Întindeți plasticul strâns deasupra fiecărei cupe, acoperind complet și fixând fiecare cu bandă de cauciuc. Introduceți bățul de gheață sau bățul de acadea prin folie de plastic și în amestec în fiecare ceașcă (plasticul întins va ține bățul în loc).
Așezați Căni în tigaie pentru brioșe, înclinând cupela unghi. Înghețați până la amestecul de fructe de pasiuneeste setat, aproximativ 3 ore.
Între timp, amestecați nectarul de guava, rămânând 3 linguri de zahăr și 1 lingură de suc de lămâie într-o cană de măsurare de 2 căni până când zahărul se dizolvă. Se răcește amestecul până se răcește.
Scoateți cupele cu amestec de fructe de pasiune congelate din congelator;puneți cupele în poziție verticală în tigaie. Îndepărtați o parte din folie de plasticpe fiecare.
Se toarnă amestecul de guava deasupra amestecului de fructe frozenpassion în cupe, împărțind la fel. Acoperiți cu folie de plastic, asigurați-văcu bandă de cauciuc și înghețați până la fermitate, cel puțin 4 ore. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.
Folosind foarfece, tăiați paharele de hârtiepopuri și serviți imediat.