Fructul pasiunii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați fructele pasiunii. Această rețetă face 6 porții cu 846 calorii, 9g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $6.96 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Funcționează bine ca desert. 140 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână fructe de pasiune, piersici, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo, Souffl De Fructe De Pasiune 6CR Cu Supă De Fructe De Ananas, și Batoane de fructe congelate cu fructul pasiunii și burniță de tei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți mascarpone, zahărul și vanilia până se omogenizează. Într-un castron separat, bateți smântâna dublă până când este bătută ușor. Îndoiți mascarpone se amestecă în frisca, apoi se pune deoparte.
Tăiați 8 fructe de pasiune în jumătate, scoateți pulpa într-un castron mic și amestecați sucul de portocale. Tăiați crustele de pe brioșă și tăiați fiecare felie în sferturi.
Așezați brioșa (sau tortul) în fundul unui vas mic sau al unui vas de sticlă. Completați acest lucru cu o jumătate din pulpa fructului pasiunii și jumătate din feliile de piersici, apoi lingurați peste jumătate din crema de mascarpone. Repetați straturile încă o dată (păstrând câteva felii de piersică înapoi), completând cu un strat de mascarpone. Folosiți pulpa din ultimul fruct al pasiunii și feliile de piersici rezervate pentru a decora. Fleacul se va păstra la frigider până la o zi (decorați chiar înainte de servire).
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru fleac. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.