Rețeta Clafoutis cu fructe și migdale poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 353 calorii. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 6 și costă $1.21 pe portie. Funcționează bine ca desert. Această rețetă este plăcută de 95 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cremă dublă, mure, migdale măcinate și zahăr auriu. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Clafoutis Cu Fructe La Grătar, Clafoutis De Migdale De Prune, și Cherry Almond Clafoutis.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ulei sau unt un vas de flan de 23 cm sau staniu (nu cu fundul liber) și împrăștiați fructele de pădure peste bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Whizz toate ingredientele aluat într-un blender pana se omogenizeaza, se toarna peste fructe si se coace timp de 20-25 minute până când a crescut și maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Clafoutis. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.