Fructe proaspete cu Topping cremos de piersici
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Fructele proaspete cu Topping cremos de piersici ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 57 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți mure, suc de lămâie, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Clătite de piersici fără gluten cu Topping de piersici, Zabaglione cu fructe de padure proaspete, și Shortcakes cu fructe de padure proaspete.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarna 2/3 cana de fructe de padure in fiecare din cele 6 feluri de desert. Puneți amestecul de piersici uniform peste fructe de pădure.